Renovering

 

 Byggservicen som vi på Ottosson Bygg AB erbjuder kännetecknas av hög tillgänglighet, det är lätt att få tag i oss, vi är snabbt på plats och har nära kontakt/ samarbete med våra kunder.

För kunderna, både privatpersoner och företag eller organisationer, inbär det en trygghet att anlita ett välrenommerat professionellt företag när det gäller byggservice.

Ofta handlar det om akuta åtgärder som måste utföras snabbt, exempelvis ett dörrbyte eller liknande uppdrag som beror på oförutsedda omständigheter.

 

  ROT-arbeten utgör idag en stor del av Ottosson Bygg AB:s omsättning. Vi har stor erfarenhet och kunskap av alla sorters uppdrag inom Reparation-, Ombyggnad- & Tillbyggnadsarbeten. Har ni frågor gällande möjligheterna för avdrag så känn er fria att kontakta något av våra lokalkontor.

 

 • Tak
  Takbyten utgör idag en stor del av vår omsättning. Vi gör allt inom detta område med allt från byte av takbeklädnad till antikvarisk renovering av takstolskonstruktioner med väderskydd. All vår produktionspersonal är utbildade och certifierade på Allmän utbildning om ställning 2-9m och vi följer AFS 2013:04 vid ställningsbyggnation.
  Vi har även seriösa och duktiga underentreprenörer inom Papp- och Plåttak.

 

 • Wc / Badrum
  Våra kakelsättare är certifierade enligt Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV.
  Arbetena utförs med egenkontroll och vid färdigställande överlämnas BBV:s kvalitetsdokument.
  Våra underentreprenörer inom vs är alla anslutna till Säker Vatten.

 

 • Köksrenovering
  Vi har kunskapen och kontakten med alla stora kökstillverkare idag. Vi tar gärna helhetslösningen för ombyggnaden av ert kök med idéer, konstruktion samt samordning av underentreprenörer och leverantörer.

 

 • Altan
  Vid tillbyggnad av Altan kan vi orda med allt från skisser och ritningar till bygglov och start anmälan. Vi uppför allt från altaner med trädäck och enkelglas till varmisolerade med gjutenplatta och golvvärme

 

 • Golv
  Ottosson bygg har under åren byggt upp en gedigen kunskap inom läggning av trägolv. Våra snickare lägger in allt från stavparkett, massiva trägolv till klick- och laminatgolv. Våra plattsättare flytspacklar och lägger klinker. Vi har även seriösa och duktiga underentreprenörer inom plastmatta, målade betonggolv och slipade betonggolv (Superfloor) i Växjö, Emmaborda, Lessebo eller Älmhult.

 

 

 

Aktuella projekt

 • Vinterträdgård Bjurbäcksgården, Emmaboda bostads AB

  Nyproduktion av vinterträdgård, Emmaboda bostads AB, Emmaboda

 • Kv. Guldsmeden, Emmaboda Bostads AB

  Nyproduktion av 10st radhus. Emmaboda

 • Emmaboda Kommun

  Nyproduktion av förskola, 9 avdelningar, Emmaboda

 • Hemsö, Kronoberg Skola

  Renovering av skollokaler, Växjö